Kunst & Co

Kunst & Co is het platform voor cultuur en creativiteit van de gemeente Maashorst. Kunst & Co is er om via kunst en cultuur te prikkelen, mensen in staat te stellen om hun talent te ontdekken en te verbinden. Maar dat doen we niet alleen! We brengen vraag en aanbod bij elkaar, met als belangrijkste doelgroepen onderwijs en inwoners als vragers en professionele instellingen, amateurverenigingen, docenten- en kunstenaarscollectieven, individuele docenten en erfgoedinstellingen als aanbieders.

Onze missie is de bijzondere kracht van kunst en cultuur te gebruiken om de samenleving een stukje mooier te maken. Dit doen we voor alle inwoners van 1 tot 101 van de gemeente Maashorst. Samen met de culturele instellingen, vele kunstprofessionals en de amateurverenigingen die de gemeente rijk is laten we mensen kennis maken met kunst en cultuur en bieden we ze de mogelijkheid om zich te laten onderdompelen in een andere wereld.

Kunst & Co bruist van de creativiteit op het gebied van dans, muziek, musical, theater en beeldende vorming. Het gebouw aan het Mondriaanplein is dé plek waar inwoners van de gemeente Maashorst terecht kunnen voor kunst- en cultuureducatie.
Of je nu jong of oud bent, nog nooit hebt kennisgemaakt met kunst en cultuur of juist al heel veel hebt ontdekt. Onder begeleiding van onze  professioneel geschoolde docenten en kunstenaars, met passie voor hun vak, leer je je eigen talenten optimaal te benutten en ontwikkelen. Er zijn complete jaarcursussen, elk jaargetijde wisselende korte cursussen, exposities, voorstellingen en nog veel meer. 

Laatste nieuws

Theaterfestival 2024

22 en 23 juni

Xpress expositie 'Verborgen achter Muren'

Nu te bezoeken in Museum Krona

Xpress hoofdsponsor Beter Bed aan het woord

“Laten zien waar je voor staat”

De Verwerkplaats

Kunstzinnige workshops voor verlies en rouw

De Kracht van Kunst 2

Vervolg in 2024

Nieuw project: 'Boom van Troost en Hoop'

Samenwerking van het Udens College, Kunst & Co, Museum Krona en Metaalplan Uden

Uitgelichte activiteiten

De leukste activiteiten lichten wij hier graag voor je uit!

Ukelele - Proefpakket

Kunst & Co
Datum onbekend
Tijdstip volgt later