Kunst & Co

Kunst & Co is het platform voor cultuur en creativiteit van de gemeente Maashorst. Kunst & Co is er om via kunst en cultuur te prikkelen, mensen in staat te stellen om hun talent te ontdekken en te verbinden. Maar dat doen we niet alleen! We brengen vraag en aanbod bij elkaar, met als belangrijkste doelgroepen onderwijs en inwoners als vragers en professionele instellingen, amateurverenigingen, docenten- en kunstenaarscollectieven, individuele docenten en erfgoedinstellingen als aanbieders.

Onze missie is de bijzondere kracht van kunst en cultuur te gebruiken om de samenleving een stukje mooier te maken. Dit doen we voor alle inwoners van 1 tot 101 van de gemeente Maashorst. Samen met de culturele instellingen, vele kunstprofessionals en de amateurverenigingen die de gemeente rijk is laten we mensen kennis maken met kunst en cultuur en bieden we ze de mogelijkheid om zich te laten onderdompelen in een andere wereld.

Kunst & Co bruist van de creativiteit op het gebied van dans, muziek, musical, theater en beeldende vorming. Het gebouw aan het Mondriaanplein is dé plek waar inwoners van de gemeente Maashorst terecht kunnen voor kunst- en cultuureducatie.
Of je nu jong of oud bent, nog nooit hebt kennisgemaakt met kunst en cultuur of juist al heel veel hebt ontdekt. Onder begeleiding van onze  professioneel geschoolde docenten en kunstenaars, met passie voor hun vak, leer je je eigen talenten optimaal te benutten en ontwikkelen. Er zijn complete jaarcursussen, elk jaargetijde wisselende korte cursussen, exposities, voorstellingen en nog veel meer. 

Laatste nieuws

Expositie Kunstkolder

Kerstviering of kerstverveling......

Het nieuwe Creatief Maashorst Magazine!

Ontdek ons cursusaanbod en laat je inspireren!

Vacature Kunstdocenten primair onderwijs

Documentaire "Mijn Straat van Toen"

-

Vacature Muziekdocent basisonderwijs (zzp-er)

Vrijwilligers gezocht voor het Sleutelorkest en de Vrolijke Nootjes

Uitgelichte activiteiten

De leukste activiteiten lichten wij hier graag voor je uit!

Creatief | Knutselmiddag

Kidsclub Mellepark, Ontmoetingsplein Mellepark
6 december 2023
van 14:30 uur tot 16:00 uur

Chocolade paasei maken

Creatief & Lekker
19 februari 2024
van 15:00 uur tot 17:00 uur

Mad Science, Ruimtereizen

Bibliotheek Zeeland/Schaijk
10 april 2024
van 15:00 uur tot 16:00 uur

Schilder- of tekenworkshop

Atelier Vivre
5 juni 2024
van 14:30 uur tot 16:00 uur