Theater 7+

Theater 7+ (7-9 jaar)

Houd je van verkleden of toneelspelen? Dan is een theatercursus bij Kunst & Co echt iets voor jou! Doe net alsof – maar dan echt! Met veel plezier leer je toneel spelen en op het podium staan. Laat je fantasie de vrije loop, oefen met verschillende rollen en emoties en ga lekker uit je bol met verkleedpartijen.

Stap voor stap en spelenderwijs leer je wat er allemaal komt kijken bij het toneelspelen en bedenken van scènes. Je leert de basisprincipes en zult ervaren dat met theater alles kan, zo lang je jezelf en je fantasie maar bij je hebt. Door middel van verschillende theatrale spellen, opdrachten en bewegingsoefeningen ontwikkel en stimuleer je je fantasie en motoriek. Je kunt er jezelf zijn en jezelf ontwikkelen in een omgeving waar 'goed of fout' niet bestaat. Kernwoorden zijn: creativiteit, verbeelding, zelfvertrouwen, samenwerken, verwonderen en zelfontplooiing. En uiteraard staat spelplezier voorop! 

De theatercursussen binnen Kunst & Co sluiten goed op elkaar aan, waardoor je straks ook de mogelijkheid hebt om door te groeien.

Dag & tijd: woensdag 15.00 – 16.15 uur
Start & duur: 23 september 2020, 30 lessen

Theater 7+

Tijdsduur
75 minuten
Dag / tijdstip
woe. 15.00 - 16.15 uur
Aantal lessen
30 lesweken
Kosten
€228,00
Inschrijven

Sofie van den Krommenacker

Sofie van den Krommenacker

Specialisme
theaterdocent
Meer informatie