Kunst & Co

Kunst & Co is het platform voor cultuur en creativiteit van de gemeente Maashorst. Kunst & Co is er om via kunst en cultuur te prikkelen, mensen in staat te stellen om hun talent te ontdekken en te verbinden. Maar dat doen we niet alleen! We brengen vraag en aanbod bij elkaar, met als belangrijkste doelgroepen onderwijs en inwoners als vragers en professionele instellingen, amateurverenigingen, docenten- en kunstenaarscollectieven, individuele docenten en erfgoedinstellingen als aanbieders.

Onze missie is de bijzondere kracht van kunst en cultuur te gebruiken om de samenleving een stukje mooier te maken. Dit doen we voor alle inwoners van 1 tot 101 van de gemeente Maashorst. Samen met de culturele instellingen, vele kunstprofessionals en de amateurverenigingen die de gemeente rijk is laten we mensen kennis maken met kunst en cultuur en bieden we ze de mogelijkheid om zich te laten onderdompelen in een andere wereld.

Kunst & Co bruist van de creativiteit op het gebied van dans, muziek, musical, theater en beeldende vorming. Het gebouw aan het Mondriaanplein is dé plek waar inwoners van de gemeente Maashorst terecht kunnen voor kunst- en cultuureducatie.
Of je nu jong of oud bent, nog nooit hebt kennisgemaakt met kunst en cultuur of juist al heel veel hebt ontdekt. Onder begeleiding van onze  professioneel geschoolde docenten en kunstenaars, met passie voor hun vak, leer je je eigen talenten optimaal te benutten en ontwikkelen. Er zijn complete jaarcursussen, elk jaargetijde wisselende korte cursussen, exposities, voorstellingen en nog veel meer. 

Laatste nieuws

Vrijwilligers gezocht voor het Sleutelorkest en de Vrolijke Nootjes

Keramiek Expositie Kunst & Co

Van 8 september tot 20 oktober 2022 zijn in de Roze Galerij de werken te zien va

Rabo ClubSupport actie!

Ben jij lid van de Rabobank? Dan kun je tot 27 september stemmen op Kunst & Co e

Nieuw: het Creatief Maashorst Magazine!

Hij is af! Het nieuwe Creatief Maashorst Magazine.

MUZINAS (Muziek na school)

MUZINAS is een nieuw muziekles concept in de gemeente Maashorst.

Uitgelichte activiteiten

De leukste activiteiten lichten wij hier graag voor je uit!

Voltige

Voltigevereniging De Wittegheit
4 oktober 2022
van 17:45 uur tot 18:00 uur

Judo

Verbueken Sports
5 oktober 2022
van 18:30 uur tot 19:30 uur

Pijl en boog battle!

Landerd SpoRtZO
7 oktober 2022
van 15:00 uur tot 16:00 uur

Veldrijden

Wielervereniging Uden
8 oktober 2022
van 10:00 uur tot 12:00 uur