Hoofdcontent

Onze meerwaarde

Kunst & Co is het platform voor cultuur en creativiteit van de gemeente Uden. Kunst & Co is er om via kunst en cultuur te prikkelen, mensen in staat te stellen om hun talent te ontdekken en te verbinden. Maar dat doen we niet alleen! We brengen vraag en aanbod bij elkaar, met als belangrijkste doelgroepen onderwijs en inwoners als vragers en professionele instellingen, amateurverenigingen, docenten- en kunstenaarscollectieven, individuele docenten en erfgoedinstellingen als aanbieders.

Onze missie is de bijzondere kracht van kunst en cultuur te gebruiken om de Udense samenleving een stukje mooier te maken. Dit doen we voor alle inwoners van 1 tot 101 van de gemeente Uden. Samen met de culturele instellingen, vele kunstprofessionals en de amateurverenigingen die de gemeente Uden rijk is laten we mensen kennis maken met kunst en cultuur en bieden we ze de mogelijkheid om zich te laten onderdompelen in een andere wereld.

Kunst & Co bruist van de creativiteit op het gebied van dans, muziek, musical, theater en beeldende vorming. Het gebouw aan het Mondriaanplein is dé plek waar inwoners van de gemeente Uden terecht kunnen voor kunst- en cultuureducatie. Of je nu jong of oud bent, nog nooit hebt kennisgemaakt met kunst en cultuur of juist al heel veel hebt ontdekt. Onder begeleiding van onze  professioneel geschoolde docenten en kunstenaars, met passie voor hun vak, leer je je eigen talenten optimaal te benutten en ontwikkelen. Er zijn complete jaarcursussen, elk jaargetijde wisselende korte cursussen, exposities, voorstellingen en nog veel meer. 


Op deze website is, naast Kunst & Co aanbod, ook aanbod terug te vinden van andere cultuuraanbieders uit de Gemeente Uden. Mocht je interesse hebben om jouw aanbod ook te tonen stuur dan even een mail naar info@kunstenco-uden.nl dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen!